Psí víno

Psí víno

Anotace: .............

nějak už mi nechutnají
hrozny jež mám pod nosem
a stále nové dozrávají
až ztrácím se pod nánosem

ony přezrálé jsou
a tedˇ již kvasí
line se z nich divná vůně
poztrácely zbytky krásy
a jejich černá duše stůně

dříve pro pár bobulí
já zastavil bych čas
a obětoval cokoliv
abych ochutnal je zas

už ani doušek psího vína
raději vodu než-li lest
už jen vzpomínka mi připomíná
polámanou čest
Autor James Libustka, 16.01.2013
Přečteno 300x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Sarah, Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí