tělesem půdy

tělesem půdy

Anotace: ...

hladové oči
nad kořistí
jen tichý plač tu usedá
a slzy s prachem valčík tančí

chvilka ospalá
láká snění
a všude kolem
stíny v nášlapu se smějí
drápy ostré varují

celou noc bolí mě
zub času
hlodá
zamrzá voda v tepnách
neživá


poslední nádech lahodného kouře
do dřeva zatloukám
a další místo víc tu není
jen tma a osamění
pro živnou půdu
strach je Pán
Autor poeta, 17.01.2013
Přečteno 374x
Tipy 8
Poslední tipující: Sýkorka07, janewe, Sarah, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí