Nedotknutelnost

Nedotknutelnost

Anotace: ....

Duše černá jako bez,
když věrná jsem ti s....oddaností,
jako těm dalším.

Prý jsem tvou sladkou obětí,
když v majetnickém objetí,
opájím se vlastní nedotknutelností...
Jako v mnoha jiných,
situacích podobných,
s úmysly bytostí nemorálních.

Když tě svádím...
Ke hrám hazardním, po nocích dlouhých,
v situacích nepochopitelných,
s úmysly žen až příliš poskvrněných...

Je zvláštní být...
Tak plná citů krátkých,
ve dnech tak paradoxně prázdných.
Autor Lenkka, 21.01.2013
Přečteno 472x
Tipy 10
Poslední tipující: Chancer, Amable seňor Marek, Jozef Bojanovský, Loveless, V.N.Losinský, tato22, Sarah
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí