Co bude

Co bude

Anotace: ...

Beránčí hlava
kudrnatá moudrost
kreslí do hlubin hladiny mysli
s pestrostí páva
uzamčená hořkost
roztála na talíři dnešního dne

Okusit hrozny zítřka
ovoce krájené tmou
lodě plující bez plachet v bezvětří
ochutnat bílé útesy zblízka,
daleké černobílé sny spolknou
obavy z černého předcestí.

Světlo a tma si celují rány
myšlenek vlna vlnu střídá
olizuje břehy modravého úsvitu
tajemné uzamčené brány
odemknout zítřek otázkou ,vida
převalím odpověď z jazyka na rtu
Carpe diem
Autor Akrij8, 25.01.2013
Přečteno 412x
Tipy 3
Poslední tipující: Miriska, Sarah, Joe Vai
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak teď se červenám já, snad je to mužům dovoleno :o) Děkuji Mirisko

12.02.2013 15:46:20 | Akrij8

moc dobrý :-)

12.02.2013 15:44:01 | Miriska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí