Volání rodu

Volání rodu

Anotace: ...

 

 

Úpění stáda

jak volnost zvládá

za starou péčí

žalostně bečí

po cukru s bičem

po Lepším v ničem

 

mohli se flákat

daleký Západ

lákal jen zbožím

ať se tu složím

jen pár jich bili

dělníci z vily

svoboda tlení!

nad kterou není

 

žilo se skvěle

v společné cele

pivo a řízky

a mastné pysky

pravý ráj Země

jak to říct jemně…

 

je slyšet ovce

a citoslovce

 

 

 

 

 

Autor vkl, 02.02.2013
Přečteno 344x
Tipy 8
Poslední tipující: Do Ga, Robin Marnolli, Miriska, Elisa K., Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí