Únor, muž ve slunečních brýlích a poetik

Únor, muž ve slunečních brýlích a poetik

Anotace: Krátké zastavení u nízké budovy...hříčka se slovy.

Seladon
spokojeně
pustil své tělo
do sedačky
luxusního vozu.

Nepřekvapí
černou barvou
ani tmavými skly.

Odjíždí krokem
od provozovny
SQUASHE
s vyplavenými
endorfiny.

S pocity
rozkoše.

S intenzivním
prožitkem
bez pocitu
viny.

Je snad jiný?

SOTVA!

Netuším,
kam vede
svůj vůz.

Ale ty,
krásná čtenářko,
hádati zkus!

Na přední masce
okřídlený šíp
lesk jeho oslní
ten chlap dává na odiv,
že má se mnohem líp
nežli ostatní.

Jakoby
pohledem mi říkal:
"ZBOHATNI!"

A pak teprve budeš


IN!


Free,

COOL,

IN

Frikulín!

Já mu to ale
NEBAŠTÍM!

Dál mám zalíbení...

SNY,

tak přiléhavé - VLASTNÍ

především

v

básních...
Autor kudlankaW, 06.02.2013
Přečteno 402x
Tipy 13
Poslední tipující: Elisa K., Sima, Anjesis, Robin Marnolli, Sarah, střelkyně1, Joe Vai, Miriska, Avola
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

za tuhle holt ST...promiň.
RM.

06.02.2013 22:33:07 | Robin Marnolli

Robine,

nevím jak bych vyjádřil své vnitřní rozechvění...

Děkuji uctivě.

Marty Kudlák

07.02.2013 10:30:09 | kudlankaW

a já mu to nebaštím už vůbec:))

06.02.2013 16:25:40 | střelkyně1

Díky Markétko.

Jsi na stejné vlně.

Pa

06.02.2013 20:51:21 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí