VÍTÁNÍ JARA

VÍTÁNÍ JARA

Anotace: Loni to začínalo stejně. Asi jako každý rok... ;-)

Sbírka: TICHÁ POŠTA


VÍTÁNÍ  JARA

 

 

zima ještě skřípe mezi zuby
zatímco v konečcích prstů raší lehký neklid
ještě ne dotyk
                     ne
                         ještě stále ne


hebkost jara se zatím neprodrala k pórům
ještě ne dotyk
                     ne
                         ještě zcela ne


jen si tak lehce přivonět
                     k tvému probouzejícímu se tělu
bože
jen si tak zlehka přivonět


a nezbláznit se z toho

docela…


Praha, 6.3.2012



Autor Amonasr, 05.03.2013
Přečteno 828x
Tipy 2
Poslední tipující: Radhuza, Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí