SLASTNÉ MÍJENÍ

SLASTNÉ MÍJENÍ

Anotace: Bez komentáře ;-)

Sbírka: TICHÁ POŠTA


SLASTNÉ MÍJENÍ

ti co se mi líbí o mě nestojí a naopak
mají to všichni tak?
byl by svět příliš nudný
kdybychom byli obletováni těmi
které bychom sami obletovali?
možná je otrava mít vše
na co prstem ukáži –
tací si zřejmě ničeho neváží
tak raději nemít nic
a váhy života mít přetížené vším
na co bych sáhnout si chtěl
o čem tak slastně jen sním...

 


Praha, 10.5.2012

Autor Amonasr, 14.03.2013
Přečteno 572x
Tipy 5
Poslední tipující: kudlankaW, lipo, Joe Vai, Bunney
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí