Hrím, Hrím devět bran

Hrím, Hrím devět bran

Anotace: inspirováno knížkou Chrám lásky http://obalky.kosmas.cz/ArticleCovers/106883_big.jpg

Hrím, Hrím
devět bran
tajemství Śrí-jantry
odkrývám

Hrím, Hrím
devět bran
v bindu 
Ta, co si hraje
v Jednotě spočívá

śri-jantra

V Sat-Čit-Anánda

Bohyně sama
Lalita zvána

Vesmír je stvořen 
rozmarem hravosti

Vchází v existenci
jako ten, ta, to 
co 
těší se ze hry,
potěšení působí
i je hravost sama

Skrz druhou bránu 
vstupuje do hry
lůnem vesmíru

Z napětí 
trojúhelníku
s hrotem dolů
rodí se všechny 
další okruhy

Postupným 
rozvíjením pulzace
projeví se 
až ve hmotě

V extrémním bodě 
stvoření

A to jsme i my
Vážení :-)



Hrím, Hrím devět bran
tajemství Lásky pročítám

Autor Romana Šamanka Ladyloba, 16.03.2013
Přečteno 857x
Tipy 6
Poslední tipující: Radhuza, enigman, Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí