Tatranský potok

Tatranský potok

Tatranský potok

 

zurčení potoka

zpěvem svým

hladí mou duši

mazlivě voda se

kamenů dotýká

s nákladem jiskřiček

korytem utíká

ubírá břemene

které mne

kruší

 

***

 

 

Přečteno 489x
Tipy 18
Poslední tipující: Eči, Amonasr, enigman, Akrij8, Květka Š., Miriska, Aťan, Joe Vai, Písnička...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí