NESLASTNÉ MÍJENÍ

NESLASTNÉ MÍJENÍ

Anotace: Zaskočená variace na SLASTNÉ MÍJENÍ

Sbírka: TICHÁ POŠTA

NESLASTNÉ MÍJENÍ

 

Ti co se mi líbí o mě nestojí a naopak
Mají to všichni tak?
Proč tedy ten co ušel ke mně aspoň tisíc mil
A objevil má dávno zaprášená přání
Přejít práh dveří jež sám vyrazil
Se náhle zničehonic brání...?

 

Praha, 30.5.2012

Autor Amonasr, 16.03.2013
Přečteno 478x
Tipy 2
Poslední tipující: Morgenstern
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí