Čtu tvoji tvář

Čtu tvoji tvář

Čtu tvoji tvář

 

čtu tvoji tvář

na rozkvetlé louce

v kamení na cestách

i v lánech obilí 

v příšeří lesa

kde nikdy jsme nebyli

na kapkách deště

hledám ji

 

čtu tvoji tvář

na stránkách snáře  

čítám ji z oblohy

za měsíční záře

spánkem mne provází

když touhu svou

zdusím

s půlnocí do polštáře

 

***

 

 

Přečteno 601x
Tipy 23
Poslední tipující: Eči, Akrij8, Amonasr, Radek.oslov.Šafárik, TetaKazi, Radhuza, enigman, Aťan, Květka Š., Inna M., ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

výběrová četba...

19.03.2013 12:25:19 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí