Dilema

Dilema

Anotace: Kdo vybírá...

Já jsem děvče jako květ,
chodí za mnou chlapců pět.
Všechny já je dobře znám,
nevím, jak si vybrat mám.

Tohle bude těžká volba,
Pavel s Rudou mají Volva.
Karel vilu zas jak hrad,
tak jak můžu vybírat.

Frantík byl můj šampión,
na kontě měl milión.
Tak vám dlouho skromně žil,
až si zdraví podlomil.

Jindra je kluk jako jedle,
z jeho příjmů jsem vám vedle.
Jen ten věk mu šanci kazí,
kouknu na pleš, hned mě mrazí.

Pak pro chlapců zděšení,
našla jsem vám řešení.
Dýchla na mě exotika,
jak se dneska módně říká.

Ropa to je černé zlato,
snědý Arab stojí za to.
Proč bych dlouho váhala,
za něj se hned vydala.

V oáze teď kozy pasu,
nemám prachy, ztrácím krásu.
A o milého Hasana,
se dělím s třema ženama.
Autor Psavec, 18.01.2007
Přečteno 690x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahoj děvče Psavče... Je to bezvadný.

21.01.2007 00:00:00 | Verule

:-))

18.01.2007 08:40:00 | Jarky

Fakt pobavila.

18.01.2007 08:24:00 | Terakota

Pěkné a pobaví.

18.01.2007 08:08:00 | afig

Moc hezke.

18.01.2007 01:02:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí