Déjà vu

Déjà vu

Anotace: Poznání

Sbírka: TICHÁ POŠTA

Déjà vu

 

Jsi už jen krásné déjà vu
I kdybych stokrát chtěl jen tak se tě nezbavím
Vřítil ses náhle jak příval tsunami
Zavrtal se mi do všech pórů
Co ještě nebylo zdá se být za námi
Za slovy naděje - jejich stín však už palcem dolů...

 

V Praze 29.6.2012

Autor Amonasr, 24.03.2013
Přečteno 525x
Tipy 4
Poslední tipující: estrellita, Damian, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí