krystaly soli padají do míst, kde bič po zádech se prošel

krystaly soli padají do míst, kde bič po zádech se prošel

Anotace: trochu to bolí





sypu si do ran čerstvých
mořskou sůl
a slyším píseň dálných břehů

písečných pláží netknutých
dvou párů stop

 těch dveří do příběhů

o lásce

a zatím lany

 co pálí na zápěstí
jsem pevně poután nesu křiž

na vrchol hory

 souzeno mi bude

ke hvězdám navždy přivinout se blíž

 

a s nimi zářit

 

teď už se nebojím

rád čechrám vlasy volným pádem

vznáším se v mracích vodních par

 

dostal jsem život

nejkrásnější z možných

 

vzácný dar

 

 

 

 

 

 

 

Autor přechodná záležitost, 29.03.2013
Přečteno 394x
Tipy 16
Poslední tipující: Sýkorka07, Elisa K., Aťan, hanele m., Inna M., Sarah, Miriska, Dominik Plesr, Joe Vai
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi zdařilá:)

30.03.2013 09:47:08 | Inna M.

děkuju :)

30.03.2013 18:40:40 | přechodná záležitost

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí