Strom života

Strom života

Anotace: Se stromem v bouři jsem totožná...

Se stromem v bouři jsem totožná,
když vítr prudký větve láme,
přijdu si občas totálně nemožná,
nic víc než vítr, déšť teď v srdci máme.

Kořeny jsou v hlíně hluboko a pevně,
a květy na stromě nechtějí kvést,
a tohle není vše trápení zjevně,
jablíčka rajská strom nemůže nést.

A když ty kořeny zalijí slzy,
přebývá nadále sucho a žal,
a já se modlím, ať sucha není brzy,
ať zemře básník, co toto psal.
Autor KaterinaKoudelova, 03.04.2013
Přečteno 599x
Tipy 2
Poslední tipující: Elisa K., Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ať nezemře

03.04.2013 11:12:31 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí