Přiznání IV.

Přiznání IV.

Anotace: Já mám strach, že už to ani není báseň. Spíš terapeutický vnitřní monolog.

Přiznání IV.

Mám toho silně dost
a neumím to říct
a mám strach TO cítit
mám strach cítit cokoli
jsem svázaná svýma rukama
a rdoušena svým jazykem
zalykám se
vypadnutými zuby
Nebojím se ničeho než sebe
než sebe mého hloupého
zasranýho já
Nutím se cítit nemorální věci
nutím se lhát si a nutím se lhát tobě a nutím se lhát vám
Je to zlý, kurvy
Nikoho nenávidím tak jako sebe
nejvíc haním tu pitomou obscéní duši
která mi šeptá divný myšlenky o lásce
a kráse a míru
a tobě
A to mě teda neskonale sere
Autor .K.r.i.s.t.y., 08.04.2013
Přečteno 455x
Tipy 7
Poslední tipující: Jan Hrábě, Isquieasuus, Loveless, Bunney, whiolet
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kurňa, to je deprese jak vyšitá...

09.04.2013 20:11:45 | Truckle

existuje dílo ve kterém nemáš slovo "obscénní"? :D

08.04.2013 23:12:01 | DracoMalfoy

Mám strach, že ne. Asi mě to hodně trápí.

09.04.2013 16:21:09 | .K.r.i.s.t.y.

Někdy je nejtěžší to přiznat sám sobě.
Tip za tu zpověd ím jaké to je

08.04.2013 19:58:16 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí