Pohřbená

Pohřbená

Anotace: Zase to období, kdy pojmy jako naděje, radost a spokojenost vystřídala slova jako zoufalství, rozhořčení a rezignace...

Držím tě pevně za ruku
křehkou a tak bledou
Úpěnlivě se bráníš cestám
jež ke konci vedou

Bojuješ
o každý další nádech
O život
o ranní slunce v zádech

Upíráš na mě pohled
smutný, bezbranný
Chci ti tak moc pomoct
skončit strádání

Zavíráš pomalu oči
na svém smrtelném loži
Pláču, jsem na dně,
prosím o milost boží

*
Říkali, že Naděje umírá poslední
Ach ti snílci, ta jejich naivita
Mrtvá - už dávno hniješ pod zemí
Před trny bolesti navěky skrytá
Autor Prinzeschen, 15.04.2013
Přečteno 457x
Tipy 7
Poslední tipující: Sýkorka07, Matty09, Isquieasuus, maliska, Metcheque, Lůca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí