Když

Když

Anotace: ...

 

 

Když bývám plodný
pak nejde o dny
týdny a více
 
jsem líný sice
leč občas vzplanu
navzdory plánu
to se tak stane
promiňte, pane
promiňte, madam
 
nerad se hádám
tak konec, závěr
kolik je pavěr
tolik je lidí
 
 
 
 
 
Autor vkl, 21.04.2013
Přečteno 323x
Tipy 4
Poslední tipující: maliska, Inna M., Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí