odnaproti

odnaproti

Anotace: Byla

nutila jsem se
ovládala
dusila v sobě vztek
ty jsi byl v klidu
hladil svůj ajfon
po zádech

stála na protějším břehu
stačilo přejít most
sebral`s jak pes nekrmenej
tu odbarvenou kost

do svojí boudy zatáh
rovnou na seno
a hlodal její hladké tělo
laskal ty klouby
a potom čelist svojí smělou zakous

snad si je vylámeš trpět budeš
a tiše sténat třesoucí
tam v koutku sám
jen se svou bezmocí
protože ona s jinou smečkou
běhá po nocích
Autor poetka, 23.04.2013
Přečteno 354x
Tipy 6
Poslední tipující: Aťan, Miriska, Amonasr, Druhá jizva v duši
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dej si objednávku a já ti ho odstřelím..

24.04.2013 16:37:38 | Aťan

Radikální řešení ;-)

10.06.2013 14:24:27 | poetka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí