Převoznice?

Převoznice?

Anotace: Jednoduchá..

Dívka krásná

Magda zvaná

Přímá, jasná

ukecaná

 

Nejen její plavé vlasy

vnáší světlo v mé zlé časy

Ústa pozornosti jsou-li hodna,

chtěl bych zkoumat dopodrobna

 

Bojím se však možných činů,

nechci nésti za to vinu

Pro svého srdce medicínu

ždímat druhé jako hlínu

 

To si nikdy neprominu.

Autor kolemjdouci, 25.04.2013
Přečteno 602x
Tipy 1
Poslední tipující: Rootness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí