Noční bouře

Noční bouře

 Noční bouře

 

ostřím břitvy blesku

zahořel obzor polotemný

a vykřikl do oblohy

zsinalou studenou zář

 

švihnutí sóla činelů

probudila udivený kraj

a temné forte bubnů

vzalo blesku jeho tvář

 

tíživého dusna plášť

byl bičem v cáry rozerván

nové sukno ze zlata pak

druhý den obloze daroval

 

***

 

 

Přečteno 478x
Tipy 15
Poslední tipující: Kyška, Akrij8, Sýkorka07, RufaK, Eči, Miriska, Aťan, Joe Vai, Amonasr, Inna M., ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí