Jako malba ředěná terpentýnem

Jako malba ředěná terpentýnem

Anotace: holce z nádraží

Utíkáš do zapomění

jako padlá hvězda

 

z nebe plného

mraků

 

jako díl

z autovraku

 

jako malba

ředěná terpentýnem

 

Utíkáš

a my strachy hynem

 

z lásky

kterou k sobě

 

nepustíš

 

Autor Jasmin de Paris, 06.05.2013
Přečteno 375x
Tipy 10
Poslední tipující: kamínek, Nola77, gallatea, maliska, Miriska, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí