Balada o byrokratovi

Balada o byrokratovi

Anotace: ...

Chtěl jsem psát o slunečnici

ztracené v kukuřičném poli,

chtěl jsem psát i o Měsíci

a Moři ticha, co se drolí.

 

Chtěl jsem líbat ženám nohy,

dokud zbývaly mi síly -

ale šanonů a listin stohy

moje touhy zadusily.

 

Slova, dříve hypnotická,

už dávno na mě nepůsobí.

Kde býval tygr, zbyla Micka,

co nerada se zlobí.

 

Tak doufajíc Vám píšu, milý pane,

že znáte termín "po splatnosti" -

ten totiž vystihuje Vaše daně.

Autor free.poet, 09.05.2013
Přečteno 390x
Tipy 2
Poslední tipující: Jiná, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí