Jedeme dál

Jedeme dál

Není proč truchlit,
tak dáme panáka,
na cestu poslední,
někam do daleka.
Daleka ani ne,
spíš onen svět,
Tenhle ten víkend
se hold moc nepoved.
Autor Finito la Comedia, 14.05.2013
Přečteno 348x
Tipy 2
Poslední tipující: maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí