Zatančím

Zatančím

Anotace: Tak asi taková jsem já...

Zatančím - možná, třeba čas dovolí, 
a budu iluzí, a budu cokoliv, 
a budu oblakem, a budu nadějí 
tancem pro všechny, co tančit nesmějí... 

Zatančím, večer už vyzval mě zase 
hledat krásu v pohybu a pohyb v kráse 
a budu plamenem, co hořet touží více, 
a budu uměním, a budu Tanečnice...

 

Jen tanec, žádná k němu slova 
ať sám mluví za nás, znova, znova 
jen jiskru vášně, jestli někdy byla 
snad voda, snad škoda, už uhasila... 


Zavlály sukně, zavlály vlasy, 
ve večerním šeru, pozdě, asi, 
a bludička se ztratila... 
Snad byla... A snad nebyla.  

Autor genca, 16.05.2013
Přečteno 511x
Tipy 9
Poslední tipující: malá Čarodějka, Hantec, Joe Vai, Inna M., Robin Marnolli, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkně plyne a celkově se mi líbí.

16.05.2013 21:50:00 | Robin Marnolli

Díky :)

19.05.2013 02:51:07 | genca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí