Poslední vzorec

Poslední vzorec

Anotace: výsledek kalkulace s překvapivým řešením

 

nepřipustil jsi sílu

nad tu svoji  -  

kontrolu nad myšlenkou

 

nad ... . ... ....

řád .........  .. .....

a i kdyby...

 

když řekla  - sbohem!

neznámý zvuk ti proletěl

hlavou  napříč

 

nevěřils' tlaku za očima

a nedoslýchal podpatky

ozvěnou schodů

 

nevíš kam a proč

v zšeřelém bytě

potkáváš stíny

 

a každý toho ví...

slova, kterým nerozumíš,

ale tušíš

 

prásknutí dveří v přízemí

je tečka za poslední větou

Život se vypočítat nedá

 

Autor aravara, 23.05.2013
Přečteno 1155x
Tipy 15
Poslední tipující: Lékařka duše, Ellenis, Firren, Jozef Bojanovský, Jiparo, Amonasr, Robin Marnolli, isisleo, přechodná záležitost, Miriska
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ctění pánové a lepé děvy - díky.

24.05.2013 21:14:07 | aravara

..vzorec nocí a ohně...co stravuje...

23.05.2013 18:49:34 | isisleo

Je to tak

23.05.2013 23:10:21 | aravara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí