Za sluncem

Za sluncem

Anotace: ...a nemám strach

Asi umřu

Asi umírám
do pekel se chystám
do pekel utíkám
Jsem Smrtka
Jidáš z Karlína
jsem peklo
proto umírám

Jsem sen
jsem děvka proklatá
umírám
přicházím z podsvětí
jsem sen jsem zvíře
Poznání
umírám ďábel už prozvání

PojďPojďPojď
láká mě do temnot
blíží se těším se
Jdu!
nikdo mě nechytí
nikdo mě nedrží
nikdo mě nestíhá
Peklo a žár
Rudá a zlatá
hoří mi vlasy
jdu

za sluncem
Autor Le loup-garou, 24.05.2013
Přečteno 402x
Tipy 3
Poslední tipující: El Duende, Truckle
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí