120/80, slečno

120/80, slečno

Anotace: Kdo nám tu dal právo, vláčet s sebou špínu...

Hraj,

 

jako by už nebylo

 žádné další včera,

ani další sbohem,

žádné další ráno.

 

HRAJ!

 

a zaprodej svou minulost,

šesti tenkým strunám,

pěti unaveným prstům,

čtyřem nevyspaným očím,

třem svatým na mostě,

co tu při nás stáli…

 

Dvě duše,

jeden strach…

 

HRAJ!!

 

jako bychom byli

stále ještě malí…

 

A můj klín,

v Tvém rozervaném klíně,

protepe svou přítomnost.

  

120/80, slečno…

 (pouze se usměji)

 

Přeci oba víme,

není již kam padat,

tak moc jsme dospělí...

 

Už je mi jedno,

že za sousedovic plotem

rostou sladší maliny…

 

HRAJ!!!

 

jsi totiž poslední,

kdo mi tady ještě může

vyhandlovat LÁSKU…

 

 BEZÚTĚŠNĚ JEDINÝ.

 

 

schází mi vteřiny…

 

a já?

 

Více než kdy jindy,

 

POTŘEBUJI ZÍTŘEK...

Autor Sunny, 28.05.2013
Přečteno 680x
Tipy 15
Poslední tipující: J's .., jenommarie, La Suneteto, Jozef Bojanovský, Kyška, Amonasr, Sýkorka07, La Ragazza con Bandiere Ceche, penstla, M.V.Jung.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Veniet illa dies!

23.10.2013 12:54:53 | La Suneteto

ST, určitě...

14.06.2013 13:08:53 | Sýkorka07

Možná tou jedinou mírou dospělosti je jen počet zítřků, který potřebujeme...

;)

31.05.2013 10:06:18 | La Ragazza con Bandiere Ceche

Ty potřebuješ zítra, já chci pozítří ..

28.05.2013 15:01:35 | M.V.Jung.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí