Nic jako každý jiný

Nic jako každý jiný

Anotace: ..

Na místě ti můžu říci,
že máš život
- s prominutím -
naplněněj sračkama.

Do úst ti daj roubík,
ruce svážou pod stropem
a mysl skryjou v nezamčenejch dveřích.
Zakážou ti hledět vzhůru,
zakážou ti hledět dolů.
A když si na tu kostku zvykneš,
bez varování
ti vezmou pod nohama pevnou zemi
a nechaj tě spadnout
do tý špíny tam dole.

A pak se vrátíš
a budeš civět do prázdna vošoupanejch bot
jako vyvrhel špíny,
nula co přišla o svý oblý tvary
Bezcenná kopie bezcenný kopie.

Koupí tě novej dědek
za přemrštěnou cenu
na trhu zkázy,
když už nevíš
o čem jsi to vlastně
tehdy snil
Autor KatkatkaW, 29.05.2013
Přečteno 361x
Tipy 3
Poslední tipující: Trystan ap Tallwch, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí