Cesta

Cesta

Anotace: Nový směr a nová cesta, taková krása, jen si to představ.

Nová vráska na tváři, dost práce a cíl veliký.
Plánuji ve svém scénáři, tento rok nové praktiky.
Bohu dík či bohužel, už se to pomalinku chystá.
To co jsem zatím neušel, v tomto roce je věc celkem jistá.
Nový směr a nová cesta, konečně vidím za obzor.
Je mnoho myšlenek a představ, já našel jsem si jiný vzor.
Proč se zatěžovat něčím, co nevede k mým představám.
Proč poslouchat mám tuny řečí, když vnitřní hlas mě vede sám.
Tak jsem se do toho vrhl a už udělal pár tahů v před.
Z rodného města rychle zdrhl a vytvářím teď noví svět.
To co mě doopravdy láká a to v čem dobrý můžu být.
Zvládnu, když pot ze mě bude cákat a budu zkušenosti násobit.
Autor Jack Salmon, 02.06.2013
Přečteno 366x
Tipy 2
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí