Tunel

Tunel

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=HYXSuYY-39Q

Je dlouhý a potemnělý,

někde na konci světlo věčné,

ty paprsky co nezapomněly

svítit na cestě konečné,

tunel svou tmou smělý,

tunel Život a snahy zbytečné,

já nevím proč jsem to přežila

celých 168 dnů sjetá na vzpomínkách,

má touho rozmilá,

proč nerozpila ses do vínka…

 

Když začaly kvést pampelišky,

zdálo se mi o krmení jehňátek,

když vykvetly kopretiny,

cítila jsem louku,

jak běžíme nazpátek,

vzpomínky nepustily mě

ze svých oprátek…

 

Je tak krutý a bolavý

a potůčky z řas roní,

láska a štěstí vrtkavý,

mám teď v těle démony,

co šeptají mi že jsi špatný,

tak proč vracíš se zpátky,

třeba už není ten sen platný

a život jsou jen hrátky

krve a skalpelu

nekonečného hledání

světla v tunelu…

 

Sledovala jsem tě celé dny,

když jsi mi sbohem dal,

že bys snad uprostřed tmy

před dveřmi tu stál

a nikdy už nepochopím,

proč chceš mě teď,

když ses mě jednou už vzdal…

 

Je úzký a skličující,

je to boj o barvy duhy

na konci cesty spících,

nesplatitelné dluhy,

je to nemožné zdolání

klidu a ticha,

já ani nevím,

co je života poslání,

najít uspokojení?

já si oddychnu,

 

 

 

 

 

 

až přestanu dýchat…

Autor Jiná, 07.06.2013
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí