Jak na depku

Jak na depku

Anotace: Deprese se skloňuje současně asi v ve dvanácti pádech. Tohle je jedenáctý

les...

jak často dřív

jak málo dnes.

to stáří

i když se svěže tváří

a živě - tak to bývá

že únavu skrývá

za vtipných (snad) slůvek pár

za vlajku humoru

z níž zbývá zbledlý cár

z Alzheimera, cirhózy, tumoru

 

a přece

když vstoupí do lesa

či sestoupí k řece

srdce mu zaplesá

a je mu blízký každý kámen

mravenec  a jehličí

nekoná  se ámen

a dlouží život jepičí

 

poznatek z praxe:

místo profylaxe

účinný  bývá

guláše talíř

a dvě či tři piva

a je ti všecko jasný

život je zas krásný

a vyčistí se lebka

 

než přijde

 

další depka

 

Autor aravara, 10.06.2013
Přečteno 373x
Tipy 6
Poslední tipující: Radhuza, Amonasr, přechodná záležitost, isisleo, padající do neznáma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí