Kdybys mě miloval

Kdybys mě miloval

Anotace: ..dnes jsem trošku naštvaná..

 

Kdybys mě miloval,

cítil bys že neodcházím ještě,

že hledám pro nás dva

někde v dáli duhové deště…

 

Kdybys mě miloval,

věděl bys že každá růže má trny,

já neovlivním co osud pošle,

jak velké vzejdou z moře vlny…

 

Kdybys mě miloval,

chápal bys že slunce někdy nevychází,

pomohl bys…podpořil

a nesypal na mě ten krb svých sazí…

 

Kdybys mě miloval,

neprosil bys kúru bříz,

nebál se o každou chvíli,

důvěřoval bys…

 

Kdybys mě miloval,             

věděl bys že se mi o tobě zdává

a v každém nádechu

znal bys kde má touha spává…

 

Kdybys mě miloval,

tušil bys mé stopy,

pochopil bys,

že v nebi se občas

 

i hvězdy topí…

Autor Jiná, 15.06.2013
Přečteno 423x
Tipy 11
Poslední tipující: Amonasr, Kutinečka, Jsem tady jen na návštěvě, Petbab, Noc17, Bol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí