REINKARNACA

REINKARNACA

Anotace: To su já. To su já.

Až sa příště narodím
do nového těla
chcu byt krásný jak sviňa
aby mňa každá chtěla
Každý krok co vykonám
aby byl dobrý skutek
a aby mně po pivu
nerústl vůbec pupek.

Chcu pit staré whizoury
a vařit dobré žrádlo
A taky chcu mět každý deň
čisté spodní prádlo
Chcu hrát v hardcore kapele
a psat sci-fi romány
Chcu mět plnú knihovnu
a dosáhnút nirvány

Chcu meditovat v lotosu
a čumět na oblohu
Chlámat sa s kámošama
a nepoznat nudu
Chcu cestovat po světě
a vyzkúšat všecko
Chcu byt vážný diskutér
aj rozpustilé děcko

Až sa příště narodím
do nového těla
chcu byt stejný jak su včíl
A to prosím zcela
Autor Ahimsa, 24.06.2013
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí