Verše jednoho blázna

Verše jednoho blázna

Anotace: Na okraji společnosti, zas a znova, se sklenkou vína skládat tyto prázná slova...

Sbírka: Ztracená v umění

V podstatě nejsem

člověk, co by se smál

otravuju společnost

a člověk by se mého výrazu bál.

 

Utahují si ze mě

to pro vlastní bezpečnost

jsem asociál bez přátel

co pozná jejich falešnost.

 

Má vážnost činí z lidí

podezřívavce a cyniky

hrajou si ve svým světě

na malicherný otroky.

 

Vrátím se časem

až odvezou mě jednou z kliniky

z izolované nemocnice

pro blázny, co baští nanuky.

 

***

 

A tyto verše šáblého blázna

osloví leda nezbednou chasu

tak zanechám je v zapomnění

a nechám v prachu navzdor času.

Autor Philosophic Theory, 28.06.2013
Přečteno 508x
Tipy 3
Poslední tipující: Sýkorka07, Secretive, Jsem tady jen na návštěvě
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí