...

...

Anotace: ..

v utorok
pred pol štvrtou ráno
natiahnem na seba
tvoje tričko
svoj žiaľ
priviažem na nohu
tvoju
a moju bolesť
zaviažem si oči
a na chrbát
si dám dvadsať litrový ruksak
plný hnusných falošných rečí
hnusných a falošných ľudí

 

budem stáť na pokraji
zrútenia
a cesty
s kartónovou tabuľkou
s nápisom
"za tebou"

Autor maliska, 08.07.2013
Přečteno 372x
Tipy 11
Poslední tipující: Sýkorka07, vkl, gallatea, mikrojimbo, Robin Marnolli, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí