Slunovrat

Slunovrat

Anotace: Seděl jsem ve stínu domů mraky jak hejna ptáků proplouvaly oblohu krájenou báněmi...

Seděl jsem ve stínu
domů mraky
jak hejna ptáků
proplouvaly
oblohu krájenou
báněmi věží.
Seděl jsem ve stínu
mraků slunko
proplouvalo hřbety
střech zježených
drátů rzí
krájených okapů.
Seděl jsem ve stínu
zdí krájených
svícemi kvetoucích
kaštanů.
Seděl jsem ve stínu
do nekonečna
hnaných mraků
propasti soumraku
krájené víčky
očí před otevírající se
propastí
zornice vesmíru.
Autor Elias, 14.07.2013
Přečteno 417x
Tipy 6
Poslední tipující: Pétík, Hanuš, Holis, Amonasr, poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné.

29.11.2017 17:05:01 | Pétík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí