Radosti stáří

Radosti stáří

Anotace: Ještě neumírám, jen zdraví je v hajzlu a běhám po doktorech.

Časně ráno Psavec vstane,
hned má prášky nachystané,
nepřebral a hlava bolí,
jak když do ni tlučou holí.

Zas se vydal za doktory,
obává se o úspory,
dobrou on má nyní péči,
odborníci teď ho léčí.

Smutné je však, jak on říká,
v hlavě dál ho silně píchá,
vrchní doktor na interně,
vidí jeho zdraví černě.

Neurolog moc se diví,
na výsledky z Cé Té civí,
zázrak je, že ještě žije,
jistě se mu rubáš šije.

Patologie ho čeká,
snad se dědek nepoleká,
nebojí se mizera,
prý se změní v anděla.
Autor Psavec, 15.07.2013
Přečteno 433x
Tipy 7
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Holis, Martinecka23, Robin Marnolli, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí