Blázni jsou volní

Blázni jsou volní

Anotace: taková rychlovzešlivka :)

Hledáš mě marně, realisto,
marně bys bránit chtěl mým skokům,
kdo miluje propast, chladnou, čistou,
smí dát svoji duši i svým sokům.

Marně bys toužil po poznání
něčeho, co se přečíst nedá,
znát dívku s jizvou, s nožem v dlani…
nejsem tou, co se vůbec hledá.

Vlastnit mě zkoušíš, zlatem, vůlí…
a potom, kdo z nás dvou je blázen.
Ty nemáš zdání, ani způli,
sám se vrať zase zpátky na zem.

Chceš spoutat? Chyba, výpočtáři,
nevyhnal bys mi ptáky z vlasů,
tvůj chlad mě nikdy nerozzáří,
to šílenci vládnou svému času.
Autor Anjesis, 22.07.2013
Přečteno 365x
Tipy 4
Poslední tipující: Joe Vai, seh, Amonasr, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí