Ze života (hmyzu)

Ze života (hmyzu)

Anotace: Třeba se v tom najdeš. A třeba ne.

Dnes jsem padl do léčky osudu.
Vteřiny pýchy mě po čtvrt století srazily zpět na kolena -
zpět do klubu melodramatických garnitur,
ve kterém se zklamaná inkognita nedokáží vymanit z masochistické sebelítosti.

Fráze, klišé. Ale co bude dál!?

Ano! Napíšu dopis, který si nikdo nepřečte,
budu demonstrovat na prázdném náměstí proti manifestu štěstí
a zpochybňovat...
vektorové veličiny - rozpitých partitur...?
Autor SantanderEntré, 26.07.2013
Přečteno 331x
Tipy 2
Poslední tipující: maliska, Lady Elleana
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Našla :)

26.07.2013 00:04:46 | Lady Elleana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí