Lítost z autobusu

Lítost z autobusu

Anotace: Malý pokus o návrat mezi pisatele, podtrhnutý kapkou sebelítosti vlastních schopností.

Byla jsi mou můzou
po dvě hodiny cesty.
škoda, nejsem malíř,
neměl jsem to štěstí.

Mám touhu,
krásu zachytit,
pár tahy,
okamžik polapit.

Popsat úsměv, co udělal můj den ...
Autor Zayo, 29.07.2013
Přečteno 324x
Tipy 1
Poslední tipující: maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí