-Psala-Píši-bude Psát-

-Psala-Píši-bude Psát-

Bílými paletami
kreslila duhu
na zlatý déšť

-uprostřed louky-
sama psala 
pestrý svět
do posledního puntíku
-dokud barva nedošla-

Ptala se stvolu,
ptala se větve,
ale nikdo neodpověděl
Bez barev ji nikdo nerozuměl...

-ztratila řeč-

potácela se nad propastí
křičela kolem
nikdo nechápal
co ubohá paní dělá,
co ta husa z ulice provádí

-ztratila se ve vlastní duze-

čekala na zlatý svět
už viděla další sloky
nekonečné pohádky
-další neznámý květ-

Sebrala malé bílé beránky
seskládala dívenku
a poslala ji do Světa

-až tehdy si uvědomila,
jaký to byla nelida-

stvořila nebe
stvořila Svět,
ale zapomněla na nejdůležitější květ

následovníka svého trůnu
-z pampelišek-

Autor zuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, 07.08.2013
Přečteno 390x
Tipy 4
Poslední tipující: CoT, Jozef Bojanovský, sluníčko sedmitečné
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná, poetická básnička, opravdu se moc líbí:-) Že bych i já zase něco stvořila.... .

08.08.2013 10:16:14 | sluníčko sedmitečné

nějak mi nejde jí porozumět. S tou anotací už jsem úplně vedle...nevím.

07.08.2013 15:04:42 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí