Budeme pokračovať tam, kde sme prestali

Budeme pokračovať tam, kde sme prestali

Anotace: ...

hodiny tikajú neskutočne nahlas

pripomínajú mi

že tu nemám veľa času

 

veci zbalené nemám

veď ich nepotrebujem

tam kam mám naplánované

chodia nahí

 

vezmem si za batôžtek spomienok

a trošku lásky do vrecka

 

veď nezačneme odznova

láska

Autor maliska, 07.08.2013
Přečteno 545x
Tipy 10
Poslední tipující: Martinecka23, zajíček, Kaitlynn, ještěrečka, mikrojimbo, divoska_jaja, poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí