Dědek s bábou

Dědek s bábou

Anotace: Jedna ze života plná pravd a narážek na to, co jsme od báby slyšeli, nebo na vlastní oči viděli.

Na kopečku mezi Telčí, Týncem,
žila stará bába se svým princem.
Žili byli, ty se pane měli,
slyšeli jen to, co sami chtěli.

Ona jako soudek, on jak proutek,
do stáří se měli podle choutek.
Baba lásku brala všemi smysly,
až jí z toho oči zcela vyschly.

Bába vždy věděla o nevěře,
dědkovy když za ním klaply dveře.
Jednu, druhou, třetí, čtvrtou, pátou,
tak je střídal, tak to bylo s tátou.

Pak si vlezte do pelechu nazí,
když vypotí nejmíň kilo sazí.
Ale láska hory časem přenese,
a tak nevnímáte žádné excese.

Nebrala jsem si ho pro ty jeho oči,
ale když on hezky voní: potem, močí.
Nechtěla jsem nikdy kamaráda,
Musí být řád. Proto ho mám ráda.
Autor Skrat, 18.08.2013
Přečteno 461x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Proti gustu žádný dišputát :)
dokud se jí dědek vrací,
může být i ona spokojená,
asi to má doma rád

Co tě do toho, jak to mají jiní?
Jak to máš doma ty, vracíš se tam rád?
Máš se vůbec kam a proč vracet?

18.08.2013 11:04:33 | Romana Šamanka Ladyloba

:-) dědova milenka je cigareta :-)

18.08.2013 15:53:27 | Skrat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí