Královna jezerní v bílé

Královna jezerní v bílé

Anotace: ...Očarován vznešeně působící plavkyní na souši...

Nesla se hrdě jako pávice
vztyčená hlava, vypnutá hruď
prsy - jak vězněné půlměsíce,
vše v bílých padnoucích plavkách
vysoko ve sloupci vystoupala rtuť.

A krásná byla také plnost stehen
vyklenuté hýždě v podobě mořských mušlí,
kráčela pyšně, nad hlavou azurové nebe
ranil mne nejspíš Amoret svou kuší...

Stůl - dřevěný stůl obklopený lavičkami
vše zhotoveno ze smrkového masivu,
nad ním kulisa obzoru se všemi konfetami,
dnes jsem Stvořiteli vděčen, že jsem naživu.

Tato bytost plných křivek
(živočišnější nebyla jiná ze zdejších dívek)
usedla rozkročená na jednu z lavic
za jejími zády objevil polonahý mladík.
Ona vědoma si toho co činí
pozvedla k obloze své ruce
a velmi zvolna snášela své obdařené tělo,
aby hlavou spočinula v mladíkově klíně....

A čas...
Ten klopýtal si po hladině
malátně - ospale, poněkud líně...
Autor kudlankaW, 18.08.2013
Přečteno 400x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, Robin Marnolli, Avola
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

obdařené ženy to taky nemají
lehké ..věř mi;-) jinak pěkný obrazy zapadlé plovárny

18.08.2013 19:36:07 | xoxoxo

Opravdu?

Tak tu a tam to mají, alespoň u mužů snazší...

Mé pozdravení ladnosti

20.08.2013 08:37:28 | kudlankaW

Mé rozechvělé díky vesmířanko D.

19.08.2013 20:51:17 | kudlankaW

ze začátku mě to nezaujalo, ale ten famózní poetickej závěr bodika dám:-)

18.08.2013 17:51:16 | Robin Marnolli

Mno úvod je obdivem královny zapadlé plovárny,

závěr malebný a poetický...

to se mi daru poetiky dostává, nejsem-li přímo patetický...

Děkuji Robine

18.08.2013 18:03:53 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí