Životní prostředí

Životní prostředí

Anotace: prostředí k životu či zkáze?

Svět se nám točí hladce
v spirále globalizace
z plakátů vábí sladce
požitků lstivá tvář
vesele vpřed, nemáme na vybranou
tam kdesi v blízké dálce
tam za poslední branou
už houká černý vlak
jak osudovou hranou,
jíž zvoní všem, co v boji stáli stranou
a do příbytků duší
se vkrádá chladný žhář -
pravda a klam -
kdo z nich je větší lhář?
Autor Dolma, 26.08.2013
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí