ZHOUBNÁ VÁŠEŇ

ZHOUBNÁ VÁŠEŇ

Anotace: O jednom prameni k zločinnosti

Lidé dávno ví
poezie nesytí

Básně vybraná slova
vroucí jako pochodně
aby i duch žil snadně
je-li však už až na dně
Burcují - začni znova

ZHOUBNÁ VÁŠEŇ
V zajetí vášně gambleři
bázlivě stojí jen u dveří
už ani sami sobě nevěří
nejvíce touží po večeři

Napomůže jim už dnes
snad zpověď nebo kněz
denně hladoví bez peněz
rozum vůle zmizely kdes
Autor RU 82, 28.08.2013
Přečteno 403x
Tipy 1
Poslední tipující: maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí