Co tý holce schází?

Co tý holce schází?

Anotace: ...

Vlasy kouřem ztěžkly, v hospodách se zavírá.
Je potřeba zahnat stesky, nic jinýho nezbývá.
Že večírek nekončí společně si nalžeme
a pak ještě vyzkouším, pohodlí tvý postele.
Zítra rychle zmizím domů, prázdnotu jsme zahnali.
Dnes večer jsme byli spolu a dál mě to nebaví...
Až otevřou hospody zas zahraju pohádku,
že prázdnota nebolí, a že je vše v pořádku.
Zážitkama vyplním svoji duši děravou,
už se asi nezměním, udusím se zábavou.
Budu hýřit celý noci, udělám snad cokoli.
Jen necítit oheň v srdci, jen vyplnit mezery...
Autor RustyHalloes, 29.08.2013
Přečteno 394x
Tipy 1
Poslední tipující: Admen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí