Hřích

Hřích

Anotace: ....

Hřích má svůj stín,

jde přede mnou, slunce pere.

Má tvář a v duši splín,

tvář anděla, srdce z kamene.

 

Jeho dotyk mrazí i pálí,

propletené prsty ve spěchu.

Cesta z trnů růží,

je mu ze mě do smíchu.

 

Říká skladká slova, v očích ďábla,

lehký jako pírko, hlavu v klín.

Pokladá křídla padlých na pekelná mola,

tak nech ho být, vždyť je to jen stín.

Autor Toda, 30.08.2013
Přečteno 496x
Tipy 8
Poslední tipující: V.N.Losinský, zdenka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí